Hjem           Om           Hold            Kontakt   

Nyheder

counter strike

CS:GO

 

CS:GO

Vi har i denne sæson kun CS:GO træning. Træningen veksler mellem instruktion via fx. video, på tavle eller på serveren og praktiske øvelser. Hver træning indeholder dog også tid til at medlemmerne selv får lov til at spille og prøve forskellige ting af fra dagens træning. Andre gange gennemgår vi taktikker, kommunikation og samspil.

 

Hold

Mandage kl. 17.30 - 19.30

Torsdage kl. 18.00 - 20.00

 

Træningstider Young Fitness

Dag og tidspunkt kommer snarest.


Young Fitness er et tilbud  til unge mellem 11 og 15 år, som gerne vil prøve kræfter med fitness træning. Træningen er baseret på holdtræning der er tilpasset de unge, en kombination af funktionel træning (træning med egen kropsvægt) træning i maskiner og med vægte og ikke mindst, en masse sjove timer i træningslokalet.
DA Young Fitness drives af Motion og Velvære skal du HUSK AT MELDE DIG PÅ HOLD HVER GANG via deres online tilmelding..

 

sæson

Sæson: 9. august 2021 - 2. juni 2022

Vi holder altid ferie når skolerne holder ferie.

 

Vil du være med?

Den første træning er gratis, herefter skal du meldes ind for at kunne fortsætte til træning, præcis som hvis man gik til fodbold eller håndbold.

 

Turneringer og events

Vi deltager i online turneringer hen over sæsonen, det er trænerne der afgør hvilke turneringer der meldes hold til. Vi vil også finde 1-2 events pr. sæson, vi kan tage til som tilskuere og endelig vil Otterup eSport også selv afholde CS:GO LAN-events.

 

Sted

Vi træner eSport i vores klublokalet i Otterup Idrætscenter, Otterup eSport holder til i stueetagen ved bagindgangen, i det gamle Motion & Velvære.


Fysisk træning på holdet Young Fitness foregår i Motion & Velværes nye lokaler på 1. sal og ved hovedindgangen.

Hjem         Om         Hold        Kontakt