ONLINE BOOKING

Hjem           Om           Spil           Instruktører       Kontakt   

Nyheder

instruktører

Vi er klar

Chefinstruktør  / CS:GO - Frederik Harring

Frederik er vores chefinstruktør, han står for den overordnet strategi for træningsmetoder og udviklingen af Otterup eSport, hvad angår nye spil og deltagelse i events, LANs m.m.

 

Jeg har selv spillet CS:GO i meget lang tid og kommer fra Marienlyst Esport, hvor jeg har undervist i knap 2 år. Jeg vil undervise i alt hvad et Counter Strike hold skal kunne. Alt lige fra, hvordan man kommunikere in game og hvordan man lære sig selv at læse sin modstander. Alle de taktiske aspekter er noget jeg langsomt har tilegnet mig, efter snart 15 år med spillet. Jeg vil have fokus på den enkelte spiller og på personens udvikling. Men også på at få sammensat nogen hold i klubben, som på sigt skal ud og vise fanen for Otterup eSport til diverse LAN og arrangementer.

 

Min opstart i klubben vil gå med at lære den enkelte spiller at kende, både i og uden for spillet. Jeg er sikker på vi får en FED tid sammen i klubben.

LOL - Mads Vilmand

Mit navn er Mads og jeg står for træningen af League of Legends holdet om tirsdagen.

Jeg er 19 år og har spillet computer siden jeg var 10. Jeg har spillet League of Legends siden sæson 3 og spillet på forskellige mindre hold. Main rolle har altid været ADC, så det er her jeg kan bidrage størst.

Jeg har fokus på at opbygge forhold mellem spillerne, læring af fejl, strategier, takling af modstandere, in-game mechanics og meget mere.

Undervisningen varieres og alle niveauer er velkommende.

CS:GO - Frederik

Se under chefinstruktør

Rocket league

Jeg er 18 år og ved at fuldføre 3.g på Odense Tekniske Gymnasium. På nuværende tidspunkt er jeg tryout hos Sørby eSports Rocket League afdeling. Mit fokus i træningen ville ikke mindst ligge på den enkeltes individuelle færdigheder men også kommunikationen indbyrdes på holdet og positioneringen i forhold til hinanden. Mit største fokuspunkt er at lære af sine fejl da jeg mener det er det der adskiller de gode fra de bedste. Rocket League er et spil hvor du i det store hele spiller fodbold med biler. Der er ofte 1, 2 eller 3 spillere på hvert hold på en lukket bane, hvor man gennem forskellige taktikker og sammenspil skal føre bolden ind i modstanderens mål samt forsvare sig eget.

FIFA instruktør

Er du vores nye FIFA træner, så kontakt Betina på mail BR@otterup-esport.dk

Jan Larsen - Marketing / Sponsor / Teknik

Jan er ikke Gamer, men har en lang erfaring med foreningsarbejde, og er til daglig tilknyttet Motion & Velvære som bike-instruktør og bestyrelsesmedlem. Jan har ansvar for marketing / kommunikation, sponsoraktiviteter og teknik, men vil også hjælpe med planlægning af events.

Mail: JL@otterup-esport.dk

Betina Rasmussen - "The Boss" daglig leder af otterup esport / Motion & velvære

Betina er ansat som daglig leder af Motion & Velvære og Otterup eSport. Betina er kontaktperson for administration, personale og har også kontakten til myndigheder.

Mail: BR@otterup-esport.dk