Nybegynder eller rutineret gamer

Otterup eSport har plads til alle, om du er helt ny eller har mange timer "på serveren" - så er du velkommen. Vi har kun et krav, at du skal være fyldt 10 år ved indmeldelse, og er du under 18 år, skal vi have en underskrift fra en forælder på, at du må være medlem. Vi har fokus på at skabe rammerne for et socialt fællesskab på tværs af køn og alder, hvor du får mulighed for at udvikle dit spil, være sammen med andre med samme passion og opleve eSport på nært hold såvel som på storskærm og til events.

 

Heavy gear

Vi har  udstyr til 10 spillere i klublokalet. Du er meget velkommen til, at medbringe dit eget tastetur, mus og headset, hvis du er mest fortrolig med det.

 

SERIØS ESPORT ER OGSÅ FYSISK TRÆNING

Vi vil som organiseret eSportsklub have fokus på udvikling af dit spil men ligeså vigtigt er, at vi også ønsker at have fokus på den fysiske træning, som er det der skal til for at blive en dygtig eSports-spiller. Der er derfor mulighed for at tilmelde sig Young Fitness med instruktører fra Motion & Velvære for de medlemmer der ønsker fysisk træning.

 

esport træning og socialt samvær

eSport er en seriøs sport, men vi har også fokus på det sociale aspekt i at spille på et hold og være en del af en forening med de forpligtigelser der følger med dette. Vi har ganske få regler: 1) Vi taler pænt til hinanden - 2) Vi møder op til træning, så alle får det optimale ud af de timer vi har sammen  - 3) Vi passer godt på klubbens udstyr. Otterup eSport tilbyder ud over træning, mulighed for sociale aktiviteter som fx. LAN og klubhygge med CS:GO på storskærm i klublokalet.
Vi har nultolerance når det kommer til snyd såvel på serveren som i forhold til din spillerprofil.

 

To mob or not to mob

Vi har stor fokus på "god"  tone mellem medlemmerne, såvel i spillet som uden for spillet. Når man spiller en holdsport, er vi godt klar over, at der kan blive talt med store bogstaver når man er i kamp - vi husker hinanden på, at sige undskyld efter kampen.

Vi har nultolerance når det gælder mobning og de implicerede vil blive bortvist fra deres hold, hvis instruktøren blive opmærksom på at der er et problem.

vores fundament

Otterup eSport bygger på et solidt fundament i det lokale foreningsliv med basis i OB&IK, OHK og deres fælles fitness center Motion & Velvære. Samlet er vi mere end 250 frivillige trænerer / instruktører der ugentligt træner og arbejder med over 2000 medlemmer i motions, bredde- og eliteidræt.

Motion & velvære

Vi er et foreningsbaseret fitness center med plads til ung som ældre. Vi har både holdtræning, individuel træning samt mulighed for at tilbyde personlig træner

Centeret er placeret i Otterup Hallerne og er eget af OB&IK og OHK i fællesskab

 

 

OB&IK

Otterup Bold & Idrætsklub er Nordfyns største fodboldklub med pige og drengehold fra U6 til Super Old Boys

 

 

OHK

Otterup Håndboldklub er en af fyns bedste klubber med et Herrer hold i 1. division. OHK rummer også bredde og har hold til drenge og piger fra 6 år

 

 

Hjem           Om           Hold            Kontakt   

Nyheder

Hjem         Om         Hold        Kontakt