Ung eller gammel - Alle er velkommen

Alle er velkommen i Otterup eSport, vi har kun et krav at du skal være fyldt 10 år ved indmeldelse, og er du under 18 år, skal vi have en underskrift fra en forældre på at du må være medlem.

 

Nybegynder eller Proff gamer

Otterup eSport rummer spillere på alle niveauer, om du er helt ny eller du har mange år bag skærmen, vi vil sammen med holdinstruktøren prøve at finde et hold til dig som passer til dit niveau og dine ønsker til udvikling. Er du i tvivl om hvilket hold du skal spille på, så kig under vores spil eller kig forbi og vi finder sammen det hold der passer dig bedst.

 

Heavy gear - medbring eget tilbehør eller lej det af klubben

Vi har erfaring med at det fleste esports udøver ønsker at bruge deres eget tastetur, mus og headset / controller, da man er fortrolig med ens udstyr. Derfor har vi valgt, at man som medlem medbringer sit eget gear til træning. Har man ikke et sæt, kan man leje udstyret af klubben, men man må acceptere udstyrets stand og kvalitet. Er du til "Prøvetræning" låner du naturligvis vores tilbehør uden beregning. Se priser for leje af tilbehør under KONTINGENT.

Vi anvender tilbehør fra SteelSeries i en god kvalitet.

 

Seriøs esport er også kostvejledning, mental- og fysisk træning

Vi vil som organiseret esports klub have fokus på udvikling af dit spil uanset hvilket niveau du er på, men hvad er ligeså vigtigt, er at vi vil give de enkelt hold instruktion i hvorledes man kan optimere sin kost og fysik til at være en bedre eSports spiller. Vi har sammensat træningsprogrammer der inderhold undervisning i gode kostvaner, samt hvorledes man kan træne både mentalt og fysisk øvelser. Der vil også være tilknyttet fysiske trænere fra Motion & Velvære for de medlemmer der ønsker særskilt træning.

 

esport træning og socialt samvær

eSport er blevet en seriøs sport, men vi vil også have fokus på det sociale aspekt i at spille på et hold og være en del af en forening med fordele og ikke mindst forpligtigelser der følger med dette. Vi har ganske få regler som du kan se i vores regelsæt. Vi vil gerne være et godt sted at være, så vi håber at medlemmer og forældre vil hjælpe til med at skabe en levende klub med mange aktiviteter udover den normale træning, som eksempelvis deltagelse i LANs, events og arrangementer til fremme for eSporten eller de to moderklubber. Har du en god ide til en aktivitet, så henvend dig til instruktøren eller send os en mail.

 

To mob or not to mob

Vi har stor fokus på "god" kommunikation / tone mellem medlemmerne, brugere og personale både i og udenfor klubben. Når man spiller en holdsport, er vi godt klar over at der kan blive talt med store bogstaver når man er i kamp, bare man husker at lave en debriefing efter kampen. God kommunikation vil være en del af træningen.

Grundlæggende acceptere vi ingen form for mobning i klubben eller udenfor.  Vi har NUL tolerance når det gælder mobning og de implicerede vil blive bortvist fra deres hold, hvis instruktøren blive opmærksom på at der er et problem.

HEAVY HARDWARE

Shark gaming gear

Vi har investeret i gaming PC'er fra Shark Gaming med tilhørende udstyr fra SteelSeries til at spille CS:GO, m.m.

 

Lokalerne er udstyret med Gamer stole.

 

Vores forbindelse ud på det store internet er via en 100 mbit fiber forbindelse som kun anvendes til gaming.

 

Eget tilbehør - vigtigt

Mus / tastetur / headset  / controller

Som medlem tager du dit eget gear med til træning. Din instruktør vil hjælpe med opsætning på maskinen ved 1. træning.

vores fundament

Otterup eSport er startet i december 2016, med et solidt fundament i det lokale foreningsliv med basis i OB&IK, OHK og deres fælles fitness center Motion & Velvære. Samlet er vi mere end 250 frivillige trænerer / instruktører der ugentligt træner og arbejder med over 2000 medlemmer i motions, bredde- og eliteidræt.

Motion & velvære

Vi er et foreningsbaseret fitness center med plads til ung som ældre. Vi har både holdtræning, individuel træning samt mulighed for at tilbyde personlig træner

Centeret er placeret i Otterup Hallerne og er eget af OB&IK og OHK i fællesskab

 

 

OB&IK

Otterup Bold & Idrætsklub er Nordfyns største fodboldklub med pige og drengehold fra U6 til Super Old Boys

 

 

OHK

Otterup Håndboldklub er en af fyns bedste klubber med et Herrer hold i 1. division. OHK rummer også bredde og har hold til drenge og piger fra 6 år

 

 

ONLINE BOOKING

Hjem           Om           Spil           Instruktører       Kontakt   

Nyheder