ONLINE BOOKING

Hjem           Om           Spil           Kontakt   

Nyheder

spil

Fra nybegynder til seriøs Gamer

 

Har du en drøm om at blive en af verdens bedste esport spillere? Eller måske bare træne, få nye venner og komme til sjove turneringer, så er det nu muligt!

CS:GO Træning

Træningen veksler mellem instruktion via fx. video, på tavle eller på serveren og praktiske øvelser. Hver træning indeholder dog også tid til at medlemmerne selv får lov til at spille og prøve forskellige ting af fra dagens træning. Andre gange gennemgår vi taktikker, kommunikation og samspil.

 

Format

Det er altid træneren der sætter hold

Vi spiller på PC

Max. 12 spillere pr. træning

 

Vil du være med?

Den første træning er gratis, herefter skal du meldes ind for at kunne fortsætte til træning, præcis som hvis man gik til fodbold eller håndbold.

 

Se priser her.

 

Træningstider

CS:GO: mandage kl. 17.30 - 19.30 (vi holder altid ferie når skolerne holder ferie)

Young Fitness: mandage kl. 16.00 - 16.50 (så kan du lige nå i bad inden vi starter CS:GO træning)
Young Fitness er et tilbud  til unge mellem 11 og 15 år, som gerne vil prøve kræfter med fitness træning. Træningen er baseret på holdtræning der er tilpasset de unge, en kombination af funktionel træning (træning med egen kropsvægt) træning i maskiner og med vægte og ikke mindst, en masse sjove timer i træningslokalet. HUSK AT MELDE DIG PÅ HOLD HVER GANG..

 

Sted

Otterup eSport holder til i Otterup Idrætscenter, i stueetagen ved bagindgangen (det gamle Motion og Velvære spinninglokale)

Fysisk træning for medlemmer under 15 år er på holdet Young Fitness - HUSK AT MELDE DIG PÅ HOLD HVER GANG.

 

Turneringer og events

Vi deltager i online turneringer hen over sæsonen, det er trænerne der afgør hvilke turneringer der meldes hold til. Vi vil også finde 1-2 events pr. sæson, vi kan tage til som tilskuere og endelig vil Otterup eSport også selv afholde CS:GO LAN-events, du som medlemmer kan deltage i.

 

Hjem         Om         Spil        Kontakt